Je gaat het pas zien als je het doorhebt

Citaat van Johan Cruijff: “Je gaat het pas zien als je het doorhebt”, zei Johan Cruijff.

Dat zegt Leo de Rooij ook in zijn testimonial. Leo was heel tevreden met zijn teksten. Totdat hij de 0% wollige tekstschrijver er eens naar liet kijken. Toen werd ’techneutentaal’ plotseling een begrijpelijk verhaal.

Onverwacht effect

Leo is een echte techneut. Dat moet ook wel, want hij is directeur van eSeCor en RPost Nederland. Beide bedrijven bieden technische oplossingen voor veilig digitaal communiceren en bestanden uitwisselen. Maar weet u wat nou zo leuk is? Leo heeft anders leren schrijven! Dankzij mijn herschrijfactiviteiten, zegt hij zelf.

Kort, krachtig, helder

Leo zag met verbazing hoe anders teksten werden zodra ik ermee aan de gang ging. Daar heeft hij lering uit getrokken. Leo vertelde me laatst dat hij zich nu beter inleeft in zijn doelgroep. Niet meer vanuit de techniek schrijft, maar vanuit de behoeften van zijn klant. Daardoor weet hij zijn boodschap beter over te brengen. Hij schrijft nu ook kortere en krachtigere teksten. In gedachten hoort hij mij vragen: “Heeft het toegevoegde waarde? Nee? Schrappen dan.” Tja… je gaat het pas zien als je het doorhebt.

Wilt u ook beter leren schrijven? Dat kan. Ik coach u graag of geef een in-house workshop. 0% wollig, natuurlijk.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save