Fotograaf promofoto: Anne van Houwelingen
Vormgeving en teksten: Elly van der Heide (ik dus)

Opera: Mozart’s Don Giovanni

Vrouwenversierder met vissenbloed in zijn aderen

Opera Così maakt opera humoristisch en toegankelijk voor een groot publiek. De Mozart-opera Don Giovanni belooft een dolle boel te worden! Meesterverleider Giovanni maakt Landsmeer onveilig, en de lokale viswinkel speelt een prominente rol. Yep, aan deze opera zit beslist een (vis)luchtje…

De voorstellingen zijn op 13 en 20 oktober om 19.30 uur in de theaterzaal van het Dorpshuis, Calkoenstraat 27, Landsmeer. Kaarten kosten €15 inclusief een drankje (kinderen tot 12 jaar €5). Je kunt ze in Landsmeer kopen bij viswinkel Willem Molenaar en bij het Dorpshuis. Of bestel ze via mail, dan leggen wij ze voor je klaar.

Bereid je voor op een avond serieuze operazang afgewisseld met geestige Nederlandse teksten. Neem vooral zakdoeken mee. Voor je tranen van het lachen… en voor je Fisherman’s Friends momentjes.

“Wil je anderen uitnodigingen voor de voorstelling? Stuur dan de link naar deze pagina door of deel de Facebookevents van 13 oktober of 20 oktober. Fijn als je promotie voor ons wilt maken.” 🙂

Ik breng uw boodschap helder over, als copywriter en voice-over

P.S. Het Dorpshuis (Calkoenstraat 27, Landsmeer – zie kaart) is prima bereikbaar met openbaar vervoer en auto (gratis parkeren).