Herdenkingsconcert

Heb je ooit van Aharon Harlap’s Requiem gehoord? Vast niet, want dat is nog nooit in Europa uitgevoerd. Symfonieorkest Hineni en het Gelders Oratoriumkoor, beide o.l.v. Ilia Belianko, hebben de eer van de Europese Première. (En ik, zie ’tip voor fans’.) Naast het onbekende Requiem van Harlap wordt ook het bekende Schicksalslied van Brahms uitgevoerd.

“Op 2 mei ben ik de sopraansoliste in Aharon Harlap’s Requiem (Europese première). Op 4 mei zing ik mee in het koor.”

Ik breng uw boodschap helder over, als copywriter en voice-over
anti-coronamaatregel

Concerten zijn helaas afgelast

Concerten:

  • Zaterdag 2 mei om 20.00 uur in de Goede Herderkerk in Huizen. Solisten: Elly van der Heide (sopraan) en Robert Muuse (bariton).
  • Maandag 4 mei in de Grote Kerk van Elburg. De kerk gaat om 19.45 uur open, het concert start rond 20.45 uur (aansluitend aan de dodenherdenking). Solisten: Elizabeth Poz (sopraan) en Robert Muuse (bariton).

Beide concerten zijn gratis toegankelijk.

Route Huizen

Goede Herderkerk, Piersonlaan 2, Huizen (Google maps).

Parkeren | Op straat rondom de kerk kan je gratis parkeren, maar niet overal. Let op de ‘verboden te parkeren’ borden.

Route Elburg

Grote Kerk, Zuiderkerkstraat 1, Elburg (Google maps).

Parkeren | In het centrum van Elburg kan je niet parkeren (blauwe zone en voetgangersgebied). Je kunt kijken of er nog een plekje is op het parkeerterrein van de kerk, maar of dat lukt? Net buiten de vesting zijn twee grote parkeerplaatsen waar je gratis je auto kwijt kunt (zie kaart). Het Schootsveld is het dichtst bij.

Let op: parkeer vooral niet bij Jumbo (aan de overkant van de Zwolscheweg) want het hek van de parkeerplaats sluit om 20.00 uur.