Uitnodigingen krijgen?

Vanwege de coronamaatregelen zijn er momenteel geen optredens, maar dat komt wel weer. Meld je aan voor de verzendlijst, dan krijg je vanzelf bericht als er weer een concert gepland staat.

Opera Le nozze di Figaro

Operaliefhebbers én -haters opgelet: het illustere operagezelschap van Talitha van der Spek voert Mozart’s #me too opera uit zoals je nog nooit hebt meegemaakt. Talitha staat namelijk bekend om haar laagdrempelige, komische ensceneringen van (ingekorte) opera’s.

Vorige keer brachten we Don Giovanni op de planken. Toen was ik de heerlijk feekserige Donna Elvira annex de bardame met minirok en décolleté. Mooi dat ik die rasversierder Gio zijn vet gaf! In Le Nozze ben ik de gravin en godbetert getróuwd met een schuinsmarcheerder. Dat belooft weer vuurwerk…

Omdat corona roet in het eten gooide, moesten we de uitvoeringen een jaar uitstellen. We verwachten in het najaar van 2021 op het toneel te staan in het Dorpshuis van Landsmeer (noordkant van Amsterdam). Ik verheug me er nu al op.

Selectie van eerdere uitvoeringen

Amateur betekent liefhebber, en dat ben ik zeker. Zingen is mijn lust en mijn leven. Ik zing in koren en solo, klassiek en opera. Je bent van harte welkom om te komen luisteren.

Stoort het u als ik zing
terwijl u kucht?

Elly Ameling

Over 0% wollige sopranen gesproken…