Uitnodigingen krijgen?

Meld je aan voor de verzendlijst. Ik mail je als er een (nieuw) concert is.

Concertagenda

Binnenkort te horen…

Kiri te Kanawa zingt ‘Mi tradi’, een duivelsmoeilijke aria. Hoe zou ik het ervan afbrengen? (Don Giovanni, 13 en 20 oktober, Landsmeer)

A cette heure du jour, van Ton de Leeuw. Op het programma bij het Utrechts Vocaal Ensemble (onze concerten van 7 en 14 oktober). Uitdaging!

Zingen is niet mijn werk, maar wel mijn lust en mijn leven. Ik zing in koren en solo, klassiek en opera. Je bent van harte welkom om te komen luisteren.

Elly van der Heide
Elly van der Heide0% wollige sopraan

Benieuwd naar mijn stem?

Samen met bariton Lars Terray zong ik Грёзы (Dromen) van de Russische componist Gretchaninov. Opname van 7 juli 2018 (presentatie Russische muziek):

Tsur Mishelo, een joodse traditional, door Ilia Belianko gearrangeerd voor vier vrouwen (je hoort mij in de bovenstem). Concert van joods ensemble Sjiera (3 juni 2018):

Concert van kamerkoor Utrechts Vocaal Ensemble, 12 mei 2017 in de Utrechtse Pieterskerk. Deel 1 en deel 2, opgenomen door / te beluisteren op de Concertzender.

Mijn solo’s in Trois beaux oiseaux du Paradis van Ravel (2 februari 2018) en Nobody knows the trouble I see (12 mei 2017):

Een fan filmde tijdens het concert van ’t Klein Byzantijns Koor van 11 maart 2018:

Stoort het u als ik zing terwijl u kucht?

Elly Ameling

Over 0% wollige sopranen gesproken…