Van marketingstrategie tot communicatieplan…
en de uitvoering daarvan

Wanneer heeft u uw bedrijfsplan, marketingstrategie en communicatieplan voor het laatst tegen het licht gehouden? In mijn netwerk zitten organisatieadviseurs, marketingstrategen en andere adviseurs. In tegenstelling tot full-service marketingcommunicatiebureaus, ben ik vrij om mijn samenwerkingspartners zelf te kiezen. Ik zorg ervoor dat u aan tafel komt met strategen en adviseurs die uw markt kennen en uw taal spreken. Wat er uit die plannenmakerij voortvloeit, organiseer en realiseer ik dan weer voor u.

Sparringpartner

Communiceren doen we elk moment van de dag. We staan er niet eens bij stil. Maar bent u nog wel doel- en resultaatgericht bezig? Ik ben sterk in creatief meedenken en praktisch adviseren. Het beste advies is tenslotte een haalbare oplossing.

Full-service

Ik ben uw vertrouwde partner in marketing en communicatie. Wat kan ik voor u doen of regelen?

  • Marktonderzoek doen
  • Marketingstrategie opstellen
  • Communicatieplan maken
  • Communicatieplan uitvoeren
  • Sparren en praktisch adviseren
  • Communicatiemiddelen realiseren
  • …. en nog veel meer